Nije imala dovoljno novca pa je zbog toga sebi “Sašila” divnu haljinu za maturu s koje svi drugi nisu mogli skinuti pogled

0
64

U zadnje vrijeme sve više mladih djevojaka sami sebi prave haljinu za maturu, a to su djevojke koje se uvijek razlikuju od ostalih djevojaka jer je njihov konačni cilj da to veče za njih bude posebno. Upravo radi toga žele da izgledaju jedinstveno i da svako ne može da skine pogled sa njih, što je ova djevojka i napravila.

Ipak, haljina koju je ona imala je malo neobična za razliku na one koje smo mi već navikli. Upravo radi toga je ona od kako je škola krenula skupljala otvarače limenki, a niko nije imao pojma koji je razlog što to ona radi. Od tih otvarača je na početku krenula praviti nakit, a pošto je već tu vještinu dobro savladala, onda je i polako krenula da pravi sebi jednu zaista divnu kreaciju, a na kraju je rezultat bio poseban.

Zbog toga joj nije bio potreban novac kako bi imala haljinu koja je jedinstvena, nego joj je trebalo samo malo strpljenja i naravno truda kako bi sve to napravila. Ona je tu haljinu napravila čak od 6300 metalnih otvarača sa imenku, dok je rezultat bio ta haljina koju sami možete pogledati na fotografijama. Haljina je bila isto tako i teška, a iznosila je čak dva kilograma, dok joj se nije bilo tako lako kretati.

Morala je da svaki korak pravi oprezno i polako, dok naravno ni sjedenje u ovoj haljini nije bilo tako dobro pa je cijelu noć morala da stoji i da pleše u svojoj posebnoj haljini. Fotograf koji je pravio ove fotke je zabilježio cijelu njenu maturu, a sam je bio oduševljen njenom haljinom zbog čega je ona dobila besplatno fotografisanje. Na kraju su ovu djevojku kontaktirali mnogi dizajneri i razne televizijske stanice.