“NIJE IM SVEJEDNO” Pjevačica progovorila o roditeljima i odluci koju je na pragu da donese (FOTO)

0

Muzičko takmičenje Zvezde Granda , je najpoznatije u našem regionu , a svi koji ga prate , znaju da je u prošlogodišnjoj sezoni pobjedu odnijela mlada djevojka iz Bosne i Hercegovine , Džejla Ramović , koja je tada sa scene pomela svu svoju konkurenciju , i osvojila najveće poene žirija , ali i publike.

 

Poznato je da je Džejla imala veliku pomoć svoje mentorke Marije Šerifović , koja niti jednog trenutka nije sumnjala u Džejlinu pobjedu. Mada su nogi smatrali da će Džejla odmah krenuti u gradnju svoje karijere , ipak nakon pobjede imala je nekoliko koncerata , snimila je nekoliko pjesama , pa je nastupala čak i sa Marijom na njenoj turneji.

 

Džejla je ovih dana bila gost u emisiji „150 minuta“ , te otkrila koji su njeni planovi za budućnost. Naime , ova mlada pjevačica ima namjeru da napusti svoj rodni grad Goražde , te da ide negdje vani , u inostranstvo , gdje će upisati Ekonomski fakultet. Istakla je da će studiranje ipak biti prioritet u odnosu na pjevanje , ali da se nada da će uporedo imati i vremena za pjevanje. Džejla je otkrila da roditeljima nije svejedno što će uskoro zbog studiranja napustiti porodični dom ali je roditelji podržavaju u svakoj odluci.