NEZAPAMĆEN UŽ*S- EVO U KAKVOM JE STANJU DJEVOJČICA (8) KOJU JE ZAROBIO OTAC MONSTR*M- Evo kako pokušavaju da je povrate- DOKTORI PLAKALI U BOLNICI KADA SU JE VIDJELI!

0

Djevojčica (8) koju je otac Uroš P. (38) do prije tri dana držao zatočenu u stanu kao roba, kada ju je pronašla policija bila je u veoma lošem stanju, te kako se saznaje , nesretno dijete e po dolasku u bolnicu bilo dehidrirano, izgladnjelo i zapušteno, tako da kada su je ugledali dežurni ljekari, svi su bili zaplakali. Prema posljednjim informacijama brigu o djevojčici je preuzelo Prihvatilište za djecu, nakon što je primljena u bolnicu kada ju je policija zatekla zatvorenu u stanu u kojem je živjela sa ocem, a izvor povezan sa slučajem je rekao i ovo:” Ona je bila u stanu sa ocem koji joj je povremeno davao hranu. Djevojčica je po dolasku u bolnicu bila jako loše, dehidrirana, neuhranjena. Kada su joj doktori dali da jede izgledala je kao da nije ništa jela mjesecima. Da je ostala u tom stanju još pet dana, pitanje je da li bi preživjela”

Mediji u Srbiji pišu kako je djevojčica smještena na odjeljenje gastroenterologije u Tiršovoj, te da je veoma neuhranjena i da je to najveći problem, jer joj ljekari sada bukvalno daju hranu na mrvice, da bi je zasitili, jer ona nije u stanju da jede. Kako izvor otkriva, zastrašujuće je kako malena izgleda, a ljekari se trude svim snagama da je što prije povrate. Podsjećanja radi, za ovaj jezivi slučaj zlostavljanja djeteta se saznalo kada je Beograđanka prijavila u policijskoj stanici Palilula da je muž U.P. brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju kćerkicu kao roba.

Ta žena je na sebi imala vidljive povrede, te je prema nekim nezvaničnim informacijama bila prijavila da ju je muž udario glavom u nos te da je tako zadobila prijelom:”  Ona je ispričala da ju je udario glavom u glavu i da misli da joj je slomio nos. Tada je ispričala i da on drži svoju kćerkicu od osam godina godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. Kćerkicu je, kako je navela, osumnjičeni dobio u braku sa drugom ženom” – kaže izvor.