Nezapamćen Događaj U BOSNI!- OVAJ POLITIČAR JE U NEDJELJU PRVO UMRO, PA ZATIM POBIJEDIO NA IZBORIMA- Evo Šta Se Desilo

0

U BiH su se jučer organizovali lokalni izbori , i rezultati koji su napravljeni za mnoge je veliko iznenađenje , jer u mnogim mjestima i gradovima je došlo do smjene vlasti , ili su u vijeća ušle neke nove stranke koje do sada nisu imale nekih izbornih rezultata , a posebno velike stvari su se desile u dva najveća grada u BiH , u Srajevu i Banja Luci.

 

Ipak , pošto je u pitanju BiH , i na ovim izborima su se desile neke stvari koje se inače nigdje drugdje ne dešavaju. Tako je prema zvaničnim podacima i rezultatima , Mirsad Peco , kandidat Stranke demokratske akcije (SDA) za gradonačelnika Travnika , koji je u nedjelju ujutro preminuo od posljedice zaraze korona virusa , ubjedljivo pobijedio na izborima i osvojio 8,220 glasova.

Mirsad Peco preminuo je u nedjelju u bolnici u Travniku , a ne zna se kako zakon nalaže , ko će biti načelnik opštine nakon svega ovoga , ali i po ovom žalosnom slučaju Bosna i Hercegovina je svakako jedinstvena u svijetu , a Travnik je jedino mjesto , koje je za svog gradonačelnika izabralo mrtvog čovjeka.