Nevolje i u njegovom raju: Zdravko Čolić progovorio o privatnom životu i supruzi ALEKSANDRI, pa ŠOKIRAO- ZAR SE I NJEMU TO DEŠAVA (FOTO)

0

Zdravko Čolić svakako spada među najveće pjevačke zvijezde na Balkanu, ali nekako u njegovoj zaista dugoj pjevačkoj karijeri ga baš i nisu pratili neki veliki skandali, mada je i poznato da se Zdravko baš i ne voli nešto pretjerano medijski eksponirati. I mada on baš i ne voli da priča o svome privatnom životu, on je otkrio zbog čega se njegova supruga veoma često ljuti na njega, šta mu zamjera i zbog čega se najčešće svađaju:

“Supruga se najviše ljuti na mene što sam popustljiv prema kćerkama. Ona ne može da shvati da sam ja tako mekan prema njima i da ne mogu da im kažem ne, dok je ona uglavnom stroga”, iskren je bio u izjavi popularni pjevač.

On je pokušao da objasni i na koji način se njegove kćerke nose sa slavom koju on uživa, pa je tako rekao: “Una je svjesna ko joj je tata, za razliku od Lare, koja je mlađa. Ona shvati da joj tata nije tamo neki koji sjedi na kauču, tek kada joj drugarice traže kartu za koncert”