NEVJEROJATNA PRIČA SNEŽANE ĐURIŠIĆ I NJENOGA PARTNERA VANJE- Da to nije napravio, vjerojatno bi bilo kasno- HITNO JE ISTRČAO IZ AUTA (FOTO)

0

Poznato je da je pjevačica Snežana Đurišić već dugi niz godina u ljubavi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, te da su podrška jedno drugome. Vanja Snežanu podržava u svemu što radi, te je veoma često vozi i na snimanje Zvezda Granda, a sada su podijelili i nekoliko nevjerojatnih situacija koje su ih zadesile.

Tako je Vanja jedne prilike vozio Snežanu kada su naletjeli na saobraćajnu nesreću. “Ispred nas je bio sudar, Vanja je zaustavio auto istrčao iz kola i pomagao povrijeđenim ljudima i učinio da što prije budu prebačeni u Urgentni centar. Mene je odvezao na snimanje i odmah otišao do klinike da vidi kako su ljudi i da pomogne koliko može. Zaista sam ponosna na njega i njegovu profesionalnost”, rekla je pjevačica za medije.

Vanje je prije nekoga vremena bio ispričao i kako je jednoj ženi spasio život na nesvakidašnji način, a to se desilo u emisiji ”Praktična žena”, kada je voditeljica Nataša Pavlović upitala žene iz publike da li je neka od njih voljna da je ginekolog pregleda na licu mjesta: “Mislio sam da ćemo to obaviti posle emisije, ili da će te žene doći kod mene na kliniku, ali Nataša je imala već spreman paravan, kolposkop, kompjutere, materijal, sve potrebno za pregled”, počeo je priču u emisiji ”Zvezde Granda Specijal’ Snežanin dečko, te nastavio: “Uradio sam pregled, i papa test kao što se inače i radi a zatim odnio pločice kod mene na kliniku i dao patolozima. Došla je doktorka, vrhunski patolog i pitala me gdje sam radio taj pregled. Pošto sam imao kontakt sa tom ženom, ja sam je i pozvao, i danas evo imam njenu saglasnost da pričam o tome, jer je moj pacijent. Uradili smo i biopsiju, zatim i operaciju. Sada je živa i zdrava, ali da nije bilo tog pregleda, možda bi bilo kasno”, rekao je Vanja.