Neviđeni HAOS u Zvezdama Granda- ĐORĐE DAVID LAJAO NA CECU- Popović molio produkciju DA SVE PREKINE (FOTO)

0

Sve se više čini da će ova sezona Zvezda Granda biti zanimljiva kao nikada do sada, a sve je to zbog žirija ovoga takmičenja koji sa svakom novom emisijom i sa svakim novim snimanjem ne prestaje da iznenađuje sa svojim potezima. Tako je roker Đorđe David je pokazao i svoje glumačko umijeće, pa je tako veoma glasno bio zalajao na Cecu Ražnataović koja ga je gledala sva u čudu

Ni Marija Šerifović nije mogla da se kontroliše pa je na jednu provokaciju Saše Popovića  odgovorila sa jednim neočekivanim potezom: ” Mi znamo da je Marija opaljena u glavu i pošto nema sada bubicu mogu da pričam o Mariji šta god hoću. Molim režiju da isključi sve” – derao se Saša Popović na sav glas, dok je Šerifovićka trčala da mu vrati milo za drago, te ga je uhvatila za vrat i počela da ga davi.

I Bosanac, koji je u prvim emisijama u nekoliko navrata ušao u sukob sa Cecom je ostavio opet žiri u nevjerici kada se služio sa izrazima koji baš i nisu poznati široj publici, a ovoga puta je njegova riječ ”apođatura” izazvala novu polemiku u studiju.