NEVIĐENA DRAMA I HAOS- Mahir Mulalić ostao bez titule Granda- EVO KAKO SE TO DOGODILO (FOTO)

0

Svi znaju da je Mahir Mulalić iz Gračanice u BiH pobjednik posljednje emitovane sezone Zvezda Granda, ali malo ko zna da je on imao žestoku nezgodu na dan svoga pobjedničkog koncerta u svome rodnom gradu. On je nakon finala morao zbog obaveza prema Grandu da ostane još par dana u Beogradu, pa je na koncert krenuo na dan njegovog održavanja: ” Bio sam u hotelu na Vidikovcu gdje sam boravio tokom cijelog takmičenja, i to jutro kada sam kretao za Bosnu po mene je došao vozač Marije Šerifović da idemo svi zajedno” – počeo je priču Mahir.

” I dok sam sedeo ispred hotela jer je bilo lijepo vrijeme i čekao vozača, tako sam ostavio statuu pobjednika na jednom zidiću. Vozač je došao, utovarili smo kofere i krenuli put Bosne. Sva sreća nismo daleko odmakli kada sam shvatio da nisam ponio statuu” – te je otkrio da je najveći šok uslijedio kada je došao nazad u hotel:

” Izlazim ja iz auta kad pogledam na zidić, nema statue! Uspaničeno sam ušao u hotel, a onda je čovjek koji tu radi pitao: ”Ovo tražiš?” – pokazujući na moju statuu koju je držao sa osmijehom na licu. Laknulo mi je kada sam video” – ispričao je Mahir.