NERMIN HANDŽIĆ JE POBEDNIK ZVEZDA GRANDA! Takmičar van sebe od sreće, evo koja TOP NAGRADA GA ČEKA! (KURIR TV)

0

Veliko finale Zvezde Granda bila je senzacija, a za pobjedu se borilo 16 igrača. Prvo mjesto pripalo je Nerminu Handžiću. Pobjednik ovogodišnje “Zvezde Granda” osvojio je pjesmu, spot i automobil “Opel Corsa”. Hanad Džehverović, Nenad Osmanović, Sandra Mladenović, Nermin Handžić, Maja Milutinović, Kenan Dervišević, Srđan Stanić, Tamara Živković, Mustafa Mehić, Andrijana Petrušovska, Alem Bajrović, Željko Vukevičć, Meliha Imširović, Velid Handžić i finale.

Razumijemo da su se Viki i Marija Šerifović posvađale u backstageu iz nepoznatih razloga. Njih dvije su se razdvojili kada su vidjeli da ih kamere snimaju. Inače, pjevačica Ana Bekuta nije se pojavila u finalu “Zvezde Granda”, navodno zbog svog nastupa. “Nikada nisam imala tremu. Bosanac pljuje žiri da bi bio u novinama. Ja kandidatu mogu da kažem da nešto ne radi dobro i da mu pokažem kako da to ispravi, a on ne može… Imala sam najviše posla i kandidata ove godine”, rekla je Ceca Ražnatović koja je također član žirija.

Viki Miljković je također iznela  svoje mišljenje o finalu Granda.”Bosanac je producent, a ja u svom timu imam Tašketa koji je takođe producent. Znači ja u timu imam producenta, pevača, muzičara… Sigurna sam da ako je uspeo da napravi karijeru meni i mnogim mojim kolegama da će uspeti i mojim kandidatima”, kaže Viki.