Neprijatno za pogledati! Snimak oca i kćerke zgrozio cijeli internet, ljudi povraćaju od ove grozote! Gdje su vješala?

0
2797

Iako je ovaj vid zabave bio popularan i prije pandemije korona virusa, čini se kako je rekreiranje starih fotografija odlično poslužilo kao ubijanje dokolice u izolaciji. Najčešće su to bile fotografije iz detinjstva na kojima su braća i sestre, pa je uvek interesantno napraviti istu fotografiju i nekoliko godina kasnije.

Takođe, jedan otac i njegova ćerka u tome nisu videli ništa loše, pa su i oni pokušali da rekreiraju fotografiju na kojoj ćerka spava na očevim grudima pa ovaj proces snimili za Tik Tok video. Obučen isto kao i na fotografiji iz prošlosti, otac je legao na krevet, a onda se u kadru pojavila i kćerka, a zatim je usledila neprijatna scena koja je zapala za oko tviterašima.


Neki nisu bili čak ni u stanju da komentarišu video, pa su samo stavljali gifove koji sugerišu kako se zapravo osećaju, dok su drugi pokušavali da se prave kao da ga nisu ni pogledali, dok su treći pisali kako smatraju da je to bolesno i koliko im je neprijatno.
Na kraju, iako su u centar pažnje došli nenamjerno i izazvali ovakve reakcije, sigurno su se i dobro zabavili te dobili svoju fotografiju – godinama kasnije.