Nepoznatom muškarcu platila doručak, a kada se sa posla vratila kući, dočekalo ju je iznenađenje koje nije mogla ni sanjati: Sada o njoj zna cijeli svijet (FOTO)

0

Njeno ime je Angela Brooks i ona je imala svoju svakodnevnu rutinu da dolazi na doručak u jedan ”Drive In” restoran u Tenesiju. Ona je svako jutro prije posla dolazila po svoj doručak u taj restoran, naručila bi obrok preko mikrofona i onda bi ga lagano na izlazu u kolima pokupila i odvezla se na posao. Ali toga jutra je bila nešto posebno raspoložena, pa je odlučila da napravi nešto, što je inače znala i prije da radi.

Kada je došla po svoj obrok i dok je plaćala, dala je novac i sa gospodina koji se nalazio iza nje u kolima, mada nije znala ni o kome se radi, a taj se čovjek u svakome slučaju nije nadao da će dobiti besplatan doručak od potpuno nepoznate ženske osobe, a muškarac kojemu je Angela platila doručak je bio policajac Cody.

On je bio veoma iznenađen i zatečen sa ovi njenim gestom jer su stvarno rijetke situacije da ljudi rade ovakve stvari drugim ljudima, pa je stoga ovaj policajac odlučio da joj se zahvali lično, a kada je počeo da se raspituje o njoj saznao je da je Angela udata za Jeffa koji je veoma bolestan i koji se bori protiv raka gušterače, te da imaju i kćerku koja pati od cerebralne paralize. Policajac je tek tada ostao u šoku, i tek se tada zapitao zbog čega mu je ta žena platila obrok kada je očito da su njoj pare itekako potrebne. Shvatio je da se radi o jednoj dobroj i poštenoj ženi, pa je odlučio da svoje iskustvo podijeli sa svojim kolegama policajcima, te je pokrenuo akciju prikupljanja novčanih sredstava za tu porodicu,  samo za nekoliko sati su policajci između sebe skupili preko 500 dolara

Nakon toga je otišao u crkvu i za nekoliko dana je uz pomoć crkve i vjernika uspio skupiti preko 5 hiljada dolara, a onda je otišao do Angelinog doma i sačekao je da se vrati sa posla. Ispričao joj je da je on taj kojemu je platila doručak, te da zna sve o njenoj situaciji i da je odlučio da joj pomogne što više može jer se dobrim ljudima treba pomoći, a Angela je kada je čula šta se dešava samo počela plakati i nije mogla stati. Zatim je Codija upoznala sa svojom porodicom i od tada su kućni prijatelji i stalno se međusobno pomažu.