Neočekivani obrt u slučaju nastradalog policajca koji je zatekao svoju ženu sa ljubavnikom i loše prošao od njih dvoje: Nećete vjerovati šta je sljedeće uradila ovome policajcu njegova žena

0
55

Već neko vrijeme sa naslovnica ne silazi vijest o policajcu koji je u ljubavnom klinču zatekao svoju ženu sa ljubavniku, i na kraju od njih pretrpio velike batine. Čitava javnost se pomalo i šprda na ovaj slučaj, ali ovaj slučaj je sve samo nesvakidašnji, i svakim danom se dešavaju novi obrti i iznenađenja, koja pomalo i zabavlja javnost a i medije.

Pa je sada glavna vijest da je supruga pretučenog policajca, kojeg su ona i njen ljubavnik pretukli kada ih je policajac zatekao u ljubavnoj akciji, podnijela krivičnu prijavu protiv svoga muža, i to ni manje, ni više, nego zbog zloupotrebe službenog položaja.

Kako se prenosi preko medija, supruga policajca je protiv njega podnijela prijavu, jer u trenutku kada ju je zatekao sa ljubavnikom bio je na dužnosti šefa smjene i nikako nije smio da bude na terenu.

Policajac je, da vas podsjetimo, zatekao svoju suprugu sa ljubavnikom u žbunju, u blizini Kalenić pijace. Prvo je između njih troje nastao verbalni duel, a zatim je došlo i do fizičkog duela, gdje je policajac i prevareni suprug zadobio teške tjelesne povrede

Kako kažu zadnje informacije, nesrećni policajac je primljen u bolnicu u teškom stanju, i povredama u vidu nekoliko slomljenih rebara, kao i nekoliko slomljenih prstiju na rukama.

Supruga policajca i njen ljubavnik su privedeni u policiju, i protiv njih je podnesena krivična prijava za remečenje javnog reda i mira, kao i za napad na službeno lice koje je bilo na dužnosti.

Sve u svemu, ova saga će sigurno imati i svoje nastavke, pa ćemo da vidimo i da li će da upali krivična prijava koju je podnijela ”uhvaćena u preljubi” supruga.