Neobična posmrtnica osvanula u Boru: Od pokojne žene porodica se NEVJEROVATNIM RIJEČIMA oprostila, krste se svi kad vide šta to piše…

0

Danas govorimo, kao što možete sami da vidite o psmrtnicama koje znaju da budu itekako posebne, ali je obavezno da se urade čim neko umre, na taj način se od davnih dana ljudi opraštaju od bliskih i dragih osoba. Vjerujemo da ste svi do sada vidjeli posmrtnicu iz Novog Sada prošle godine, kada je bjesni muž napisao nešto rijetko što se može staviti na posmrtnicu.

Naime, njegova žena je od velike vrućine dobila srčani udar, pozlilo joj je a jer je hitna pomoć poprilično daleko, oni su na nju čekali preko sat i po. U roku transporta, njegova žena je nažalost preminula ,a on je iz revolta kao glavnog krivca na posmrtnici napisao Hitna pomoć da je odgovona za smrt njegove žene.

Ali, posmrtnica koja je ovih dana na portalima u Srbiji, sigurno je sve nasmijala, a niko nije znao zbog čega jeto htjela da piše na njenoj posmrtnici. Mihajlović Cvetatana je njeno ime, a na dnu je pisalo: “Dobro sam, biću bolje”.