NEMANJA OD 12. GODINE KUPA MRTVAKE: Ceo život maštao da bude pogrebnik, a priznaje da samo u jednom slučaju mora da STISNE ZUBE..

0

Mnoga druga deca su se utrkivala da treniraju fudbal ili neki drugi sport život je za Nemanju Cekića koji ima 20 godina imao sasvim druge planove. Nemanja je sticanjem tužnih okolnosti sa samo 12 godina morao da počne da radi i to ni manje ni više nego u pogrebnom preduzeću, a njegov prvi zadatak bio je da okupa pokojnika i da ga u celosti pripremi za opelo. Iako je mnogima bilo bizarano što takav posao radi jedan dvanaestogodišnjak Nemanja ponosno kaže da je zahvaljujući tome sazreo i u potpunosti izgradio svoj život.

Vredi mladić je zapravo čitav život maštao da radi u pogrebnom preduzeću i da prevozi pokojnike. “edan čovek u Vlasotincu je imao pogrebno preduzeće. Oduvek me je zanimalo kako to sve funkcioniše, a s obzirom na to da sam imao velikih porodičnih problema rešio sam da se što pre osamostalim i da se, na neki način, sklonim od njih” – priča mladić. Ostatak čitajte ovde.