“Nemam više ni dinara, sama na ulici” Miljana Kulić izgubila 250.000 evra: Prva ispovest nakon diskvalifikacije – “Žao mi je…”

0

Verujemo da se svi slažete da je najbolje da Miljana Kulić bude van rijaliti programa, jer je mnogi smatraju psihički nestabilnom da boravi u tom prostoru. Moramo da kažemo kako je ona preko 5 godina unutar zidina rijaliti programa, dok njen novac navodno troše njeni. Oni su napravili i kuću čija se vrednost procenjuje na 50.000 evra i koja je kako saznajemo pod hipotekom. Miljana je uradila postupak i naravno bila je izbačena iz Zadrue, sada joj je sigurno više nema povratka u ovaj rijati program.

Nakon izlaska je čekala svoje roditelje na bezninskoj pumpi kako su mediji prenosili koja se nalazi u neposrednoj blizini imanaj u Šimanovcima. Također, ona je rekla kako je zbog Zole ostala bez 200.000 i ako doda ovih 50.000 od hipoteke, ona je mnogo izgubila ali kako je sama rekla, ima još malo novca koji će uložiti pametno, na lečenje, izgleda je sama svesna da nije dobro, a mnogi je žali ali i osuđuju.