Nema više razloga za smijeh: Vesna Radusinović objavila tužne vijesti na Instagramu, svi prijatelji šalju podršku (FOTO)

0

Tuga i problemi Vesne Radusinović, te zrelost koju je stjecala godinama, uvelike su utjecali na njezine promjene, odnos prema životu, smijeh, ljude i radost. Vesna je nekada važila za velikog boema koji je volio ići s prijateljima u kafiće i pred svima otpjevati dobru pjesmu, nažalost iz gore navedenih razloga i mnogih drugih koje godinama nije poznavala.

 

Nesvjesno je prestala s radom. Žalila zbog toga ili ne, naravno da jest, nedavno je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila svoje žaljenje zbog svoje mladenačke i bezbrižne dobi. “Već dugo ne koristim crveni ruž, ne nosim velike minđuše i ne igram i ne pjevam po splavovima.. vrijeme, taj varljivi posjed, bez milosti od vas otme i preuzme mlados i preda je zrelosti, ali sve je to u redu”- napisala je ona ispod stare slike iz noćnog provoda, dok sa dairama u rukama igra uz omiljenu pjesmu. Mnogi je pamte kao jako veselu osobu.