Nema osobe koja ne pamti Daru iz Žikine dinastije: Glumica doživjela MOŽDANI UDAR! EVO na šta danas liči(TUGA) – Kreacije Portal
Novo

Nema osobe koja ne pamti Daru iz Žikine dinastije: Glumica doživjela MOŽDANI UDAR! EVO na šta danas liči(TUGA)

Svi se vjerujemo sjećate popularne Dare Pavlović iz Žikine dinastije, koja je imala jako težak zadatak da nadgeleda i svlada ludog Žiku Pavlovića, kojeg nije mogla uhvatiti ni za glavu ni za rep. Popularni Bojanić Gidra je bio glumac svjetske klase, kojem je ta uloga obilježila cijelu karijeru. Dara je sa druge strane bila prava domaćica, koja je morala cijelu kuću držati pod kontrolom.Svakako uloga koju je i nju obilježila. Pred sami kraj po scenariju je napravljeno da je poginula, a Žika Pavlović je ostao sam samcat. Međutim, nakon te serije popularna glumica se nikako više nije pojavljivala u filmovima niti serijama. Dara ima isto ime i u stvarnom životu, i u njemu se preziva Čelanić. Ona je odlučila da napusti seriju i sa suprugom ode za Ameriku, rekla je zbogom Srbiji i tamo negdje preko bare potražila novu sreću i novi život. 

Kaže da je najviše smetalo to, kada god je vide na cesti svi joj kažu poznatu rečenicu iz serije Žikina dinastija”ljubi ga majka”, čak se i u Americi to dešava i dan danas. Njih dvoje su se smjestili u Kembridž u Bostonu, volila je gimnastiku, tako da se time bavila i ubijala svoje slobodno vrijeme. Svaku zimu su provodili na Floridi, gdje ima jako puno sunca svih 12 mjeseci u godini.Imala je i moždani udar prije 5 godina, tako da sada jako teško hoda, a u svemu tome joj pomaže suprug koji je drži kao malo vode na dlanu. Sjećate li se vi Žikine dinastije, i koje uspomene nosite na nju?

Oglasi – Advertisement