Nema on ni ”L” od luksuza: Gdje li je spiskao sve pare kada živi ovako- Pojavio se snimak iz kuće Mikija Đuričića u kojoj izdržava kaznu kućnog pritvora (VIDEO)

0

Jedan od poznatijih rijaliti takmičara u posljednjih nekoliko godina je svakako Miki Đuričić, koji je poznat i po svome nadimku ”pčelar iz Kupinova”, a koji je već jako dugo redovan učesnik u svim rijaliti formama, često je gost raznih emisija a i sam se u nekoliko navrata okušao kao voditelj nekih emisija na Pink televiziji, ali se baš i nije proslavio u tome.

Kao već provjereni igrač Miki je naučio šta je to što se treba raditi u rijalitiju da bi se ostalo do kraja u njemu i da bi na taj način zaradio što više novca, honorara. Pa je tako Miki bio dijelom mnogih skandala i afera unutar rijalitija, ali posljednji u kojem je učestvovao ga je koštao dosta skupa i još uvijek se nije oporavio od njega.

Za Mikija se zna da on od završetka druge sezone rijalitija je u kućnom pritvoru u svojoj kući u Kupinovu. Dobio je kaznu od godinu dana, mora da nosi nanogicu, a sve zatoo jer je fizički napao Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, a sve se to vidjelo i na snimkama, pa se jednostavno ništa od toga nije moglo sakriti.

I mada je već godinama u rijalitijima, i mada je u svim tim svojim učešćima zaradio velike novce, za mnoge nedostižne cifre, izgleda da Miki baš i ne zna sa novcem, ako ćemo suditi po video snimci iz njegove kuće, a koja se ovih dana pojavila u medijima i na društvenim mrežama. Na snimci se vidi kako on živi u svojoj kući, i mada se zna da je uložio velike novce u renoviranje svoje kuće, po svemu sudeći, Miki ne živi u nikakvom luksuzu pa se mnogi i pitaju gdje li je samo spiskao sve zarađene novce.