Neki od njih su najplaćeniji izvođači mlađe generacije: Zarađuju na hiljade evra sedmično, žive u izobilju – NEKI BI SVOJE SLIE SA POČETKA KARIJERE SPALILI (FOTO)

0

Ono što moramo da kažemo kako su pevači na estradi imali različite sreće, neki bi sa samom jednom pesmom uspeli da postignu toliko popularnost i uspeh, kao što je primer “Žena od sultana” koja je s tom pesmom oduvala sve, dok se nekim godinama trude, ali unatuč tome ne uspe.

Također, moramo da kažemo kako neki od mlađih pevača zarađuju velike sume novca, jedni su od najplaćenijih zvezda, ali isto tako, sve mlađe generacije bi dale sve na svetu da se izbrišu slike s audicija i da široke narodne mase ne mogu videti kako su oni izgledali nekada. iznad teksta se nalazi nekoliko slika, jasno možete da vidite kako su izgledali pevači i pevačice kada su bile jako mlade, kada su dolazili na takmičenje i tražili sebe pod estradnim nebom. Danas nakon brojnih korekcija ne liče na sebe, da li se slažete? Mnogi su ljudi rekli da su im ppre operacija bili lepši nego sada, ka kako kažu “plastični”.