NEKADA U TRAKTORU, A DANAS SAMO U SKUPOCENIM AUTOMOBILIMA: Da li možete da prepoznate pevačicu sa slike – ZNATE SVE NJENE PESME! (FOTO)

0

Danas kada je neko ličnost i kada se odluči biti javna ličnosti, mora postati spreman na sve i svašta. Naime, oni nemaju svoj privatan život, jako su retki oni koji uspeju d sakriju svoju privatnost od medija, ali i javnost jer jako često komšije daju razne izjave o poznatim i otkrivaju šta se to dešava iza zatvorenih vrata njihovog stana ili kuće.

Kako ste mogli da vidite danas opet donosimo jednu staru sliku, koju možete da vidite iznad teksta. Na njoj možete da vidite preslatku devojčicu na traktoru, a ona je danas je dna od najpopularnijih pevačica koja se sada kako prenose mediji vozi u jendom skupocenom automobil. Da li možete po ovoj staroj slici da prepoznate o kome se radi? Možete i sami pogledate. Kao što možete da vidite reč je o pevačici koja se zadnjih godina itekako proslavila brojnim hitovima, ona je za one koji znaju Tamara Milutinović. Kod ljudi je mišljenje podeljeno, kao i kod većine pevačice.