NEKADA SU ŽENE LUDJELE ZA NJIM- Predstavljao je Jugoslaviju na Eurosongu, a danas je SOCIJALNI SLUČAJ- EVO KAKO DANAS IZGLEDA (FOTO)

0

Malo starije generacije, koje su bile tinejdžeri osamdesetih, svakako se dobro sjećaju ovoga pjevača, mada i mlađe generacije su svakako mogli da čuju neke njegove velike hitove sa kojima je harao osamdesetih godina prošlog vijeka. Posebno se tu misli na njegov veliki hit ”Džuli” sa kojim je pjevač Danijel Popović, predstavljao Jugoslaviju na Eurosongu i tada je osvojio odlično četvrto mjesto.

Nakon par pokušaja sa bendovima na početku karijere, koji nsu bili uspješni Danijel se odlučio solo karijeru, pa je 1983. godine predstavljao Jugoslaviju na Eurosongu, i tada završava na četvrtom mjestu. Svi su mu nakon toga predviđali veliku karijeru, pjesma Džuli je postala veliki hit na teritoriji Jugoslavije, ali nakon prvog uspješnog albuma, njegova je karijera krenula nizbrdo

Ni u privatnom životu nije imao mnogo sreće, iza sebe ima tri propala braka, i troje djece, a sina Dominika je dobio u vanbračnoj aferi. Svoju slavu je u jednom trenutku pokušao da povrati sa učešćem u rijalitiju Farma, ali to mu nije pomoglo. Danijel je sada u svom četvrtom braku sa suprugom Aleksandrom, živi u Sloveniji, u Ljubljani, ta kako se piše, živi od socijalne pomoći.