Nekada poznati pjevač folk muzike teško obolio: Dotakao je dno i mada mu mnoge kolege žele pomoći izgleda da mu pomoći nema, a sve je do njega (FOTO)

0

Svi oni koji prate dešavanja na estradi možda su pomalo i izgubili trag o tome šta se dešava sa ovim pjevačem, budući da se posljednjih godina baš i nije nešto pretjerano pojavljivao po medijima, a u prošloj godini, osim po par afera, skoro da se nije ni čulo za njega kada je muzika u pitanju. radi se o pjevaču Seji Kalaču koji je nekada bio veoma popularan, a u posljednje vrijeme su se mnogi pitali da li je uopšte živ.

Novinari su neko vrijeme pokušavali da na sve načine kontaktiraju pjevača, kao i neke njegove saradnike, ali većina njih nije znala odgovor na pitanje gdje je danas Sejo Kalač? A onda je jedan izvor, jako blizak pjevaču naveo da je protekla godina bila veoma teška za pjevača, te da je opet najveća krivica na njemu jer se opet vratio velikom konzumiranju alkohola sa kojim je imao i prije problema

Tako se saznalo da je pjevač prije nekoliko mjeseci zaustavljen u Hrvatskoj od strane policije zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, te da je ustanovljeno da ima nekoliko promila alkohola u krvi. Vozilo kojim je upravljao nije bilo njegovo, nego njegovog brata, a pjevaču je tada oduzeta vozačka dozvola, a proveo je i nekoliko dana u pritvoru po pisanju medija.

Izvor navodi da je pjevač išao čak i na odvikavanje od alkohola u jednu kliniku, ali da bi se vrlo brzo vratio starim navikama nakon izlaska sa odvikavanja. Izvor navodi da su i njegovi najbliži, barem većina njih, digli ruke od pjevača, a jedan njegov mlađi kolega pokušao je i da mu sredi nekoliko tezgi, ali su mu gazde klubova rekle da im više ne šalju Seju jer od njega nema ništa i uvijek više potroši nego što zaradi