Nekada je i ONA izgledala kao ŽENSKO: Isplivale strogo čuvane slike ANE BRNABIĆ iz mladosti – NE LIČI NA SEBE! – Kreacije Portal
Novo

Nekada je i ONA izgledala kao ŽENSKO: Isplivale strogo čuvane slike ANE BRNABIĆ iz mladosti – NE LIČI NA SEBE!

Moramo priznati da je na Balkanu jako malo žena koje su na visokim funkcijama i da to možemo pripisati našem mentalitetu da ženi nije mjesto tu nego u kuhinji.
Međutim, pojava Ane Brnabić za nše podneblje je bilo pravo osvježenje.


Iako smo svi bili iznenađeni zašto je Vučić postaviuo na tu poziciju, ali je on, htjeli mi to priznati ili ne uspješno u svom mandatu opravdala.
Zasigurno najveći dio kritika nije bilo pitanje njene sposobnosti da vodi državu nego njena seksualna orijentacija. U tom periodu je Ana bila u vezi sa sadašnjom partnericom Milicom Đurić sa kojom danas ima i dijete, a ono što je jako zanimljivo ona svoju seksualnu orijentaciju nije nikad krila, zbog čega bi joj trebali odati priznanje jer se ipak ovdje radi o našim prostorima gdje to baš i nije normalno.

Međutim, novinar Nenad Kopstić je nedavno na svom profilu objavio fotografiju sebe u društvu jedna slatke djevojčice a na kojoj je upravo Ana Brnabić, premijerka Srbije.

Iskrni da budemo ona ima velike šanse da osvoji još jedan mandat nakon ovih izbora, ali ono u što smo sigurni jeste da će svoj posao obavljati savjesno i odgovorno.
Koji je vaš komentar na ovo?

Oglasi – Advertisement