Nekada je bila velika zvijezda i njenome se glasu divio cijeli Balkan: Udala se za pilota, otišla iz Srbije i danas izgleda ovako (FOTO/VIDEO)

0
138

Gorica Ponjavić bila je svojevremeno članica grupe Neverne bebe u periodu od 1997 do 2003. godine kada je ta grupa i počela da osvaja teritorije ove regije svojom muzikom.

Svojevremeno je bila velika zvijezda i neko po čemu su se Neverne bebe i prepoznavale, a njene pjesme se i danas pjevaju, a onda se potpuno se povukla sa estrade i jednostavno nestala, tako da se prilično dugo nije ništa znalo o njoj.

Neverne bebe su u tom periodu objavile nekoliko najvećih hitova, od kojih su najpoznatiji “Stranac”, “Dvoje”, “Ljubav”, “Gotovo”, “Balkan”.

Pjesma “Dvoje” postala je zaštitni znak benda, koji je u to vrijeme počeo da učestvuje u emisiji “3K Dur”.

Nakon Goricinog odlaska, bendu su se pridružile novi vokali Jana Šušteršić i Jelena Pudar i onda je nastala i nova era ove iznimno popularne pop-rock grupe.

Gorica je nakon napuštanja grupe napustila Srbiju, odselila se u Ameriku i udala se za pilota. Danas živi na Floridi i više se na bavi muzikom, a postala je i majka male Maje.

Neverne bebe je srpska rok grupa osnovana 4. aprila 1993. godine u Beogradu. Radi se o progresiv rok bendu koji je do sada imao na hiljade nastupa što u zemlji, što u inostranstvu. Bili su predgrupa grupi „Toto“ na njihovom koncertu u Beogradu, 15. avgusta 2006. godine. Osnivač i vođa sastava je Milan Đurđević.

Trenutna postava Nevernih beba je sljedeća: Milan Đurđević – klavijature, vokal, kompozitor, tekstopisac, aranžer i producent, Vladan Đurđević – bas gitara, Saša Ranđelović – solo gitara, Sebastijan Kerekeš – bubnjevi, Tijana Sretković – vokal, Jelena Pudar – vokal, Nemanja Savić – akustična gitara, vokal, Andrija Stojić – električna i akustična gitara.