Nekada je bila najljepša žena fudbalera, a danas- Žena Nemanje Vidića uslikana nakon osam godina- Pogledajte kako danas izgleda- VAUUU (FOTO)

0

Već neko vrijeme mediji u Srbiji pišu da će se Nemanja Vidić, jedam od najboljih srpskih fudbalera u posljednjih dvadesetak godina, koji je igrao u mnogim poznatim svjetskim klubovima da se kandiduje za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije. Svi koji poznaju Nemanju za njega kažu da za njega vrijedi ona poslovica da iza svakog uspješnog muškarca stoji jaka žena, a u ovome slučaju je to njegova supruga Ana, koja mu je uvijek bila najveća podrška u svemu što je radio, pa tako i ovoga puta. Ana se jedno vrijeme nije uopšte pojavljivala u javnosti, a kada su se ona i Nemanja bili vjenčani dobila je titulu najljepše žene fudbalera u Srbiji. Ipak, ovaj par je odlučio da vodi miran i povučen život, te su se rijetko javno pojavili, a kada bi ipak to i učinili, to bi bila senzacija

Tako su njih dvoje iznenadili sve prisutne na promociji knjige Sudnji dani koja je održana u Beogradu, a na kojoj su se pojavili ruku pod ruku i bile je vidljivo da su raspoloženi. Ana je nekako uvijek bila po strani i u vrijeme kada je Nemanja bio jedan od najboljih fudbalera na svijetu, te ga je uvijek vjerno pratila i podržavala u svemu što je radio. I mada žive u luksuzu, i mada su bogati, po tom pitanju se niti jedno od njih dvoje nije isticalo.

Ana se posvetila svojim sinovima Luki, Stefanu i Petru i njihovom odgajanju dok je Nemanja bio zauzet treninzima i nastupima i mada se Ana trudila da ne privlači pažnju medija, prije nekoliko godina je u Engleskoj, zahvaljujući anketi u tamošnjem tabloidu proglašena za najpoželjniju suprugu fudbalera.

Ana je inače u braku sa Nemanjom 15 godina, te i dalje izgleda fantastično, te se mnogi nadaju da će se sada malo više pojavljivati u javnosti, posebno ako Nemanja počne da obavlja novu funkciju za koju se kandiduje.