Nedavno sam doselio u novu zgradu i već prvi dan sam upoznao zanosnu, stariju gospođu: Pozvala me je na kafu jednu večer i nisam mogao ni da slutim šta je sve pripremila za mene (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Nedavno sam doselio u novu zgradu i već prvi dan sam upoznao zanosnu, stariju gospođu: Pozvala me je na kafu jednu večer i nisam mogao ni da slutim šta je sve pripremila za mene (FOTO)

Nikome nije baš jednostavno preseliti i promijeniti svoju okolinu. Posebno ako ste već imali neki ustaljeni ritam u svome životu i ako su vam odgovarali ljudi koji su vas okruživali u starom komšiluku. Ali nekada su promjene neophodne, a i ne moraju biti tako strašne, kao što to pokazuje ova priča jednoga mladića koji je imao doček od jedne komšinice, kakav se samo može poželjeti:

”Nedavno sam se doselio u zgradu na Novom Beogradu i još uvijek se nisam privikao na okolinu. Za početak sam prvo upoznavao komšiluk i svi su se činili jako prijatni. upoznao sam jednu stariju gospođu nakon što sam joj pomogao da ponese stvari iz radnje. Malo po malo počeli smo se muvati. Prije nekoliko dana njen je muž otišao na poslovni put na 7 dana, i od tad smo se čuli telefonom nekoliko puta.”

Dalje u svojoj ispovijesti ovaj momak objašnjava kako se razvijao njegov odnos sa tom starijom gospođom, te njegova razmišljanja kako je ona na njega gledala, i šta je sve planirala sa njime:

”Mislim da joj se sviđam iako sam momak od 26 godina, a ona žena od 40. Tog jutra kada je otputovao njen muž, čuli smo se istog jutra. Kratko smo pričali i ona me pozva da tu noć dođem kod nje na kafu. Ona ima kćerku od 9 godina, pa mi je malo neprijatno bilo što mi je njena kćerka prišla da se pozdravi sa mnom i nazvala me čikom. Baš mi je bilo neprijatno tada. Zatim je otišla u sobu i ostavila nas same. Mi smo nastavili piti našu kafu. Tu smo još malo razgovarali a onda je ustala da uzme iz ormara mužev parfem i da mi ga pokloni, jer eto njen suprug ne voli Armani.”

Daljnji razvoj situacije za ovoga momka je bio takav da će ga pamtiti dok je živ, a izgleda da to nije bilo posljednji puta, što njega izuzetno raduje i tjera na veliki oprez:

”Nakon što ga je spustila na sto sjela je preko puta mene u bade mantilu i samo raširila noge. Nisam mogao da odolim a da ne skočim na nju. Siguran sam da moram iskoristiti sljedeći poziv na kafu, jer je ova kafa najbolja ikad. Sve dok se njen muž ne vrati sa puta. Sad imam nevjerovatnu priliku za zabavu.”

Oglasi – Advertisement