NEĆU DA PLATIM, IDEM DA ROBIJAM: Milan smatra da nije kriv! Evo o kojoj je kazni reč i koliko je trebalo da plati – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

NEĆU DA PLATIM, IDEM DA ROBIJAM: Milan smatra da nije kriv! Evo o kojoj je kazni reč i koliko je trebalo da plati

Milan Cvetković iz Prokuplja odlučio se na izdržavanje zatvorske kazne od 10 dana, jer nije htio platiti 10.000 dinara, koliko mu je izrekao Prekršajni sud zbog nevezivanja sigurnosnog pojasa u automobilu. Cvetković kaže da se na ovaj korak odlučio iz pobune, jer, kako tvrdi, nije kriv. “Kad znate da ste nepravedno osuđeni, borite se da dokažete svoju nevinost” rekao je Cvetković. Ovaj čovjek iz Prokuplja kaže da mu je noćna mora započela u februaru, nakon što je operisao pupčanu kilu.

“Otpušten sam iz bolnice ranije, a kako su mi trebali lijekovi, maske i rukavice, otputovao sam u Niš. U Merošini me zaustavila prometna policija i pitala zašto nisam vezao pojas. Objasnio sam da se ne mogu vezati s prerezanim želucem, podigao sam majicu i pokazao ranu i šavove i objasnio im da me remen može dodatno zaboljeti, kao i da mi je doktor rekao da se ne vežem” kaže Cvetković i dodaje da pozvao liječnika na lice mjesta kako bi policiji objasnio situaciju.

Oglasi – Advertisement