NE ZABORAVI KO TI JE FLAŠICU PRAVIO- Pobjednik ”Faktora X” objavio fotku sa pobjednikom ”Zvezda Granda” i ŠOKIRAO SVE SA SVOJIM STAUSOM- PA NIJE MOGUĆE (FOTO)

0

Mladi bh. pjevač i pobjednik na regionalnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, Mahir Mulalić proslavio je 22. rođendan, a među brojnim čestitkama istaknula se ona koju mu je uputio pjevač Amel Ćurić.

Amel je na društvenim mrežama objavio jednu staru fotografiju na kojoj on kleči pored dječjeg krevetića u kojem se nalazi Mahir koji je tada imao tek nekoliko mjeseci: “Sretan rođendan paša moj dobri. Ne zaboravi ko ti je flašicu pravio dok si drečao (pokazivao prve znake pjevačkog talenta)”, našalio se Amel uz fotografiju. “Živ i zdrav bio i sve snove ostvario”, dodao je Ćurić.

Inače, Amel je već ranije otkrio da poznaje Mahira cijeli život jer su bili prve komšije u Gračanici: “Kada je imao samo par mjeseci života, ovog (sada već) momka sam bukvalno ljuljao na nogama da bi ga uspavao. Dolazi iz muzikalne familije, odgojeno i kulturno dijete! Od njegovog oca Nirmana sam naučio i prve akorde na gitari. Eh sad, nije što je moj, ali je razvalio na Zvezdama Granda! Posjeduje sve što treba da posjeduje jedan pobjednik. Predviđam mu veliko finale, a ako Bog da i pobjedu. Mahire, polako, strpljivo i pametno”, poručio mu je Amel svojevremeno.