NE LIČI NA SEBE: BEZ ŠMINKE I FOTOŠOPA! Ako mislite da je Jana najveće iznenađenje, varate se – ČEKAJTE DA VIDITE KARLEUŠU I CECU (FOTO)

0

Kada spomenemo poznate pevačice, svi smo mi svesni da se o njihovom izgledu svak dan brinu profesionalni frizeri, šminkeri i stilisti. Pa tako imamo priliku da gledamo u savršenim izdanjima, u spotovima, na gostovanjima u raznim emisijama, na nastupima i sličnim manifgestacijama, ali malo je ko zapravo želio da prizna kako su oni zapravo samo obični ljudi koji kada dođu svojim toplim domovima skinu masku izgledaju potpuno prirodno i drugačije.

Do sada ste imali priliku da vidite kako izgleda Jana bez šminke, i svi su mislili da je ona najveće iznenađenje, ali nisu znali kako to izgleda Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Dara Bubamara bez šminke. Svi su najviše komentatisali njih, jer one najviše provode vremena ispod maske, to jeste šminke. Vrlo se retko pojavljuju u javnosti sa laganom šminkom ili bez imalo šminke, samo pogledajte slike koje smo preuzeli sa jedne fb stranice. Ove slike koje vidite u nastavku su u jako kratkom vremenskom periodu privukle jako puno pažnje na sebe.