Natjerali ga da devet sati sa golim koljenima kleči na zrnima heljde: Monstruzni roditelji mučili sina, tako da je na kraju završio na operacionom stolu- Evo šta je sve istraga pokazala- Kakva čudovišta od roditelja (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Natjerali ga da devet sati sa golim koljenima kleči na zrnima heljde: Monstruzni roditelji mučili sina, tako da je na kraju završio na operacionom stolu- Evo šta je sve istraga pokazala- Kakva čudovišta od roditelja (FOTO)

Dječak iz Rusije koji ima samo osam godina je završio na operacionom stolu jer su mu hirurzi morali da odstrane zrna heljde iz koljena, nakon što ga je njegov očuh natjerao da na njima kleči, golih koljena, više od 9 sati. Na ovaj način je Segej Kazakov kaznio sina svoje djevojke što je došao kasno kući, a poslije devet sati klečanja na zrnima heljde dječaku su koljena bila sva krvava, tako da su ga na kraju morali operirati pod punom anestezijom

Daljnjom istragom je pokazano da monstrumu od očuha ta kazna nije bila dovoljna, pa je pored toga što je natjerao dječaka da kleči, svoga vrijeme udarao i vukao za kosu, a najgore od svega je što je dječakova majka Alina Jumaševa bila suglasna sa svojim dečkom i slagala se da je to dobra kazna za njenoga sina koju su pronašli na internetu:

“Provjerila sam tu metodu na sebi. Kleknula sam na zrna heljda i nije me zaboljelo. To je bio razlog zbog kojeg sam i dozvolila ovakvu kaznu.” bila je izjava ove majke, ali dodatna istraga je utvrdila da su pored svoga mučena, dječaka i izgladnjivali i da je sve to trajalo više od 4 dana. Za incident se doznalo kada je dječak uspio da pobjegne iz kuće i kada je zalupao na vrata svoje komšinice koja kada je vidjela rane na dječakovim koljenima, odmah pozvala policiju, kao i hitnu pomoć. Očuh je trenutno u pritvoru, dječak se oporavlja a njegovoj majci je za sada zabranjeno da mu prilazi, dok se slučaj ne okonča na sudu.

 

 

Oglasi – Advertisement