Našem poznatom voditelju na rođendanu Milice Pavlović prijetili da će mu zaklati sestru i porodicu- ZA SVE JE KRIV MUŽE JEDNE NAŠE PJEVAČICE (FOTO)

0

Voditelj Ognjen Nestorović otkrio kakvu je torturu preživio na rođendanu poznate pjevačice Milice Pavlović. Poznato je da je on nedavno sa Pinka prešao na Prvu televiziju, a ovih dana je otkrio i kakve je sve probleme imao sa mužem jedne pjevačice. Rekao je i da je dugo vodio Zadrugu, ali da mu je sve to postalo prenaporno, a otkrio je i koji su razlozi za to:

 “U početku mi je bilo zanimljivo, mi možemo da pričamo o Zadruzi šta hoćemo, to je bilo gledano, ali ja sam nakon 6 mjeseci skapirao da to ne mogu da radim, zamaralo me je. Nije to samo sjesti i voditi to, to možemo svi, ali dođe podrška koja ne zna prosto proširenu rečenicu, teško je biti u emisiji s takvim ljudima. Ja se divim Dušici kako to radi”

Priznao je da je u početku rada na Pink televiziji imao problema sa jednom pjevačicom i sa njenim mužem, ali da su tada mnoge kolege stale na njegovu stranu. Nije prije govorio o tome jer ga je bilo sramota, a sada je otkrio ove stvari:  ” Napadnut sam na rođendanu Milice Pavlović, imao sam modricu. Rečeno mi je da će da mi kolju sestru, sestriće, mene, moju cijelu porodicu. Ja sam pretrpio 4 dana torture, otišao sam u policiju, podnio krivičnu prijavu, dali izjave i on i ja. Tužio sam ga, a onda sam dobio poziv iz PR-a Pink televizije da dođem u kancelariju, a tamo sjede njih dvoje. Da se pomirimo. Učinio sam to da bi me ostavili na miru, a moj uslov je bio i biće da nikada ne sarađujem s tom pjevačicom i da mi je nikad ne dovedu u emisiju”.