Godine 2019. Ana Kokić i Nikola Rađen odlučili su prekinuti svoj brak i krenuti u razvod.

Bez sumnje, smrt mog oca i raspad mog braka su najteže iskušenja s kojima sam se suočila. Ova sjećanja opstaju u meni, jer ja sam samo čovjek i ne mogu im pobjeći. Ovakav osjećaj podijelio je i poznati vaterpolist u intervjuu za Una televiziju.

Veza između mene i Ane trajala je nevjerojatnih 12-13 godina. Tijekom našeg zajedničkog vremena bili smo blagoslovljeni prisutnošću naše dvije ljupke kćeri i dijelili smo bezbrojne dragocjene trenutke. Neopisiva radost svjedočiti njihovoj nepokolebljivoj podršci s tribina dok sam pobjeđivao i osvajao medalje doista je neprocjenjiv. Nakon našeg rastanka, Nikola Rađen, čovjek s najvećim integritetom, udružio je snage s Anom kako bi pružio nepokolebljivu brigu i ljubav našim voljenim kćerima, Nini i Teu.

Unatoč razvodu, oboje se trude svojim kćerima omogućiti bezbrižno djetinjstvo, a oboje su zadovoljni što su ih uspješno usmjerili na pravi put. Nisu ih razočarali.

Nikola je u intervjuu za HELLO! izrazio neizmjeran ponos na predanost i strast svoje djece prema odbojkaškom sportu. Svim srcem su prigrlili sport, željno iščekujući svaki trening i utakmicu. Nikola je iskoristio priliku da se pohvali svojom djecom koja su već došla do svojih prvih medalja i pehara.

  • Današnji dan za Nikolu i Anu ima veliki značaj jer slave maturu svoje kćeri Thee, a ponosni roditelji dijele preslatke fotografije svog voljenog djeteta.

Nešto više o Ani Kokić u nastavku ovog teksta:

Ana Kokić multitalentirana je srpska umjetnica, poznata po svojim vještinama kantautorice, televizijske ličnosti i glumice.

Karijera
Kokić je svoju pjevačku karijeru započela krajem 90-ih kao članica Energieja, dance-pop grupe koja možda nije stekla široku afirmaciju. Tijekom njenog rada s grupom, producirali su tri albuma. No, Kokić se s vremenom odlučila za samostalni put te je 2006. izdala svoj debitantski album pod nazivom Mojna mala u izdanju Grand produkcije.

Preporučujemo