NAŠA POZNATA PJEVAČICA PRIZNALA DA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM NA SVIJETU: SADA ŽELI SVE TO DA LEGALIZUJE I SPOMINJE MILIONE EURA- DRŽAVA BI PROCVJETALA (FOTO)

0

Naša poznata transeksualna zvijezda Elektra Elit je u posljednje vrijeme bila mnogo u medijima nakon što je priznala da se bavila i bavi najstarijim zanatom na svijetu, prostitucijom, te je sada rekla kako je ona za to da se u Srbiji legalizira prostitucija, da to Srbiji svakako treba, jer bi tada svaka prostitutka plaćala porez koji nikako ne bi bio mali, pa je još i dodala:

“Definitivno u slučaju ako se prostitucija legalizuje, obavezno svaka prostitutka treba da plaća porez i da ne bude na teretu države. Ne postoji rad na crno i ne smije da ga bude. Mora biti veoma korektno sa plaćanjima poreza jer su u pitanju velike pare, a sve te pare poslije, odnosno milioni eura na godišnjoj bazi, moraju biti prijavljene. Ako bi se radilo na taj način, onda ne bi postojala razlika između kamenjarke prostitutka i elitne prostitutke”,

Ona je uporedila i druge zemlje pa je na ovu temu dodala: “U Švajcarskoj se plaća porez jer se tako dobija mogućnost socijalnog zdravstvenog osiguranja i raznih pomoći drugih organizacija. Radi se o fer plej varijanti, kao i o paušalnom porezu pošto niko ne može da uđe u sistem koliko je prostitutku zaradila zato svaka ima paušalni porez da prijavi koliko je napravila u roku od mjesec dana”