Naša poznata pjevačica nizala HIT ZA HITOM, a onda upala u kandže KRIMINALA: Uhapšena SAMO U GAĆICAMA, SADA je u zatvoru- ZBOG OVOGA JE OSUĐENA NA 4 GODINE ZATVORA (FOTO)

0

Ema Lapin srpska je pjevačica koja se proslavila učešćem u rijaliti šouu “Parovi”. Poznata je i po hit pjesmi “Trip”. Tada je u rijelitiju bila zajedno sa svojim tadašnjim dečkom Markom perovićem, a nakon rijalitija je bila okončala vezu sa njim te je za njega govorila da je makro te da joj je ukrao velike novce. Nakon toga je uhvaćena da je u emotivnoj vezi sa zvaničnim momkom Jovane Tipšin, a Ema je tada medijima rekla:

“Ona se samo tripovala da joj je on dečko. Stalno trčkara za njim, ali nije to veza. Koliko ja znam, viđali su se samo poslovno i prijateljski. Naravno da je Jovana znala za nas. Nije joj bilo pravo, to je sigurno. Čak joj je jednom prilikom moja drugarica poslala sliku na kojoj Srđan i ja razmjenjujemo nježnost. Zanijemila je, nije ništa napisala”–

Nakon toga je ema upala u velike nevolje kada je policija ušla u njen stan i našla 6 kilograma marihuane kao i vagu sa tragovima iste, pa je Ema uhapšena, i to skoro gola jer je bila samo u gaćicama. Provela je u pritvoru da mjeseca. Na kraju je priznala krivicu za proizvodnju i prodaju droge, te je za to dobila kaznu koju i sada izdržava u ženskom zatvoru u Požarevcu, a dobila je 4 godine i mjesec dana zatvora.