NAŠA POZNATA PJEVAČICA KONAČNO OTKRILA SVE O NAJVEĆEM UŽASU KOJI JOJ SE DESIO- OTELI JOJ MUŽA I TRAŽILI OTKUP ZA NJEGA- PAPRENO JE PLATILA- EVO ŠTA SE SVE DESILO (FOTO)

0

Popularna pjevačica Branka Sovrlić kaže da je prošla godina bila veoma loša za nju, jer je izgubila brata, a nešto ranije i majku, ali kada je posao u pitanju, ona je jedna od pripadnica estrade koja ne kuka, i koja kaže da joj ide dobro te da dva njena restorana koja ima u Sarajevu i koja drži sa svojim mužem Sadikom Pašićem Pajom rade veoma dobro.

Ona je malo navratila do Beograda u kojeg dolazi, kako kaže samo kada ima nastupe ili snimanja, ali je rekla da je po tom pitanju njoj lako jer ona ima stan u skoro svakom gradu, pa tako i u  Beogradu, Nišu, Sarajevu, Dubrovniku.

Ona je otkrila medijima po prvi puta kako je za vrijeme rata njen muž bio otet, te je na tu temu rekla: ” Da. Za novac su ga oteli. Platila sam otkup. Ne znam ko i zašto je to uradio, jer njega kolege vole. Ali neko je htio da dobije pare na taj način. Bilo mi je jako teško i užasno. Nisam bila živa u tom periodu. Bila sam spremna sve da dam da ga puste. Pola života mi je oduzeto”– Nije htjela da kaže koliko je novca dala, osim da se radi o ogromnoj cifri i samo je dodala: ” Bilo, ne ponovilo se”