NAŠA POZNATA PJEVAČICA BILA MALOLJETNA KADA SE ZALJUBILA U JEDINOG MUŠKARCA U SVOME ŽIVOTU- 18 godina kasnije mu je rodila i dijete- VOZIO JE KAMIONE DA BI ONA MOGLA DA SNIMA PJESME (FOTO)

0

Ljubavna priča Maje Berović, jedne od trenutno najpopularnijih pjevačica u regiji, na neki način djeluje kao prava bajka te sve to zaista vraća vjeru da prava osjećanja i prave ljubavi zaista postoje. Naime, Maja je od svoje 17. godine zaljubljena samo u jednu osobu i to u Alena Dragosava, koji je inače biznismen i koji je tada bio redovni gost na njenim nastupima. Ovaj par se upoznao u Bosni, a svoju su ljubav na kraju krunisali i brakom 2016. godine, a njihova ljubav je nedavno upotpunjena i sa prinovom, jer su u februaru dobili prelijepog dječaka kojem su dali ime Lav:

” Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloljetna i ludo zaljubljena u čovjeka koji dolazi na moje nastupe” – bila je iskrena pjevačica. Kako su njihove emocije se stvorile na prvi pogled, nije prošlo dugo, a oni su započeli zajednički život, a to je veoma teško palo Majinoj mami. Ipak, Maja je od svoga partnera imala veliku podršku u svemu, od samoga početka veze, pa joj je tako pomogao i finansijski kada je radila na svome prvom albumu:

” Nakon nekog vremena shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo donijeli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog djeteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina poslije toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru” – istakla je svojevremeno pjevačica.

Ostatak pročitajte OVDJE