NAŠA POZNATA GLUMICA JEDVA SPAJA KRAJ SA KRAJEM! Kćerkicu Dobila U 52.Godini, A Sada Nema Ni Dinara, Ima Samo Jednu Želju

0

Poznata srpska glumica Ljiljana Jakišić je prije nekoliko dana proslavila svoj 59.rođendan. Glumica je otkrila da joj je trenutno jedina želja da nema više korone , i da se opet vrati svojim nastupima na Skadarliji , te da svi opet budu nasmijani i sretni.

 

Ljiljana se nedavno požalila i na svoju financijsku situaciju , te je otkrila kako zbog korone ne radi već  sedam mjeseci , i da se sada osjeća kao u nekom lošem snu iz kojeg ne može da se probudi. Istakla je da je dobila neku pomoć države , ali da je zbog cijele situacije postala socijalni slučaj , ali da uprkos svemu nije upućivala apele za pomoć.

„Nisam upućivala apele , bilo je uplaćenih nekih 90 hiljada za tri mjeseca , a onda smo postali socijalni slučajevi , sticajem okolnosti. To je kad ti život da limun , a napraviš limunadu. Desilo mi se da je advokatska kancelarija napravila donaciju za igranje moje predstave o Skadraliji.“ Rekla je glumica i dodala da njena kćerka sada ide u školu , te da je bila veoma uzbuđena zbog toga.