NAŠA PEVAČICA doživela SRČANI UDAR USRED emisije! Samo se SRUŠILA! JEZIVO! – Kreacije Portal
Najnovije Novo

NAŠA PEVAČICA doživela SRČANI UDAR USRED emisije! Samo se SRUŠILA! JEZIVO!

I dalje, nažalost ostajemo kod onih loših vijesti, a svakog dana smo svjesni toga da se one dešavaju mnogo više nego što je to inače bio slučaj,.
Nažalost, bili smo svjedoci da je u ovoj godini mnogo poznatih zvijezda preminulo. Neki od njih su umrli od posljedica zaraze korona virusom, neki su poginuli u nekoj nesreći ili su bili ubijeni, dok su neki preminuli prirodnom smrću.

 


Međutim, ovog puta ne donosimo nikakvu vijest o tome da je neko umro, ali donosimo vijest o tome da bismo svi mi trebali da vodimo računa o svom zdravlju.
Toga je naravno svjesna i pjevačica o kojoj dana pričamo, a kojoj se dogodilo nešto što nikome ne bismo preporučili.

Naime, riječ je o Ivani Peters

Da pojasnimo, ona je tokom snimanja jedne emisije osjetila neopisiv bol u predjelu grudnog koša koji nije prestajao.
Od cijele agonije ona je se onesvjetsila, a onda kada se probudila i došla svijesti shvatila je da je doživjela srčani udar.

Istakla je isto tako da je ona bila relativno mlada tada i da je što je najgore bila veliki pobornik toga da se hrani isključivo zdravo.

Pored toga, ona je rekla da je prije tog dana osjećala razne simptome, ali da na njih nije obraćala pažnju.
Neki od tih simptoma su bili kratak dah i umaranje, pa čak i to kada se panjala na drugi sprat.

Kaže da je donekle ljuta na sebe što na te simptome nije obraćala pažnju, ali sva sreća nisu ostale velike posljedice od tog dana, ali da je on svakako jedna velika opomena.

Zbog problema sa malokrvnošću ona je istakla kako je morala da,  iako joj se to nije sviđalo, da krene da jede meso.

Isto tako jako je čudno da ni ljekari ne znaju zbog čega je doživjela srčani udar i da ni genetika nije igrala presudnu ulogu jer niko u porodici nema problema sa srcem.

 

Kako vi ovo komentarišete? Jeste li sada svjesni toga da se morate redovno kontrolisati i paziti na svoje zdravlje jer nikada ne znate kada se nešto može da desi.

Oglasi – Advertisement