• Vukan Vučić proslavio je 7. rođendan. Na proslavi sedmog rođendana sina Vukana, Tamara Vučić, supruga srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, oglasila se na Instagramu.
  • Prva dama Srbije često dijeli fotografije sa svojih profesionalnih putovanja, ali i osobne snimke na kojima bilježi trenutke radosti provedene sa svojom nasljednicom.

Nešto više o samoj Tamari u nastavku teksta. Malo ljudi znaju o njenom životu, što mi sada želimo da promjenimo. Nadamo se da cete biti zadovoljni informacijama koje vam ponudimo u toku ovog teksta:

Tamara Vučić, ranije poznata kao Tamara Đukanović, rođena je u Beogradu 1981. godine, a trenutno nosi cijenjenu titulu prve dame Srbije, jer je supruga predsjednika republike Aleksandra Vučića.

Biografija
Njeno odrastanje odvijalo se u Loznici, gdje je stekla obrazovanje od osnovne škole do srednje škole. Nakon toga uspješno je diplomirala na Filološkom fakultetu na cijenjenom Sveučilištu u Beogradu.

Od 2010. godine zaposlena je u Ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije, nakon što je nakon dugotrajnog staža televizijske novinarke prešla na karijeru u diplomaciji. Također, uspješno je završila studij na Diplomatskoj akademiji MSP-a.

Aktivno se bavi humanitarnim radom i sudjeluje na raznim humanitarnim skupovima, duboko je posvećen promicanju dobrobiti djece i naglašavanju važnosti ranog razvoja djece. Također, imao je priliku prisustvovati prijemu koji je u New Yorku organizirala Michelle Obama, supruga Baracka Obame.

Dotična osoba nosi titulu predsjednika Srbije, koju obnašaju od prosinca 2013. Osim toga, aktivno podupiru i zagovaraju inicijative Foruma mladih znanstvenika u Nišu, organizacije koja je posluje preko deset godina. Oni također pružaju podršku konferenciji usredotočenoj na rijetke bolesti.

  • Njihov sin Vukan rođen je u 2017. u braku nje i Aleksandra Vučića. Aleksandar Vučić je prije sadašnjeg braka bio u braku s novinarkom Ksenijom Vučić, čime je njegova sadašnja supruga druga u nizu. Tečno govori engleski i francuski, svladao je sposobnost komunikacije na dva jezika.

Da li ste zadovoljni sa informacijama o Tamari? Pišite nam u komentarima.

Preporučujemo