NAROD U SRBIJI BJESAN NA NEDU UKRADEN- NJEN KOMENTAR IZAZVAO OGROMNE NEGATIVNE REAKCIJE- OVO JOJ NIKAKO NIJE TREBALO (FOTO)

0

Počeo je ovogodišnji Eurosong, u utorak je prva polufinalna večer, a u četvrtak drugu večer nastupa srpska predstavnica Konstrakta. Pjevačica Neda Ukraden poželjela je srpskoj pevačici puno sreće putem društvenih mreža. Ali ubrzo nakon njene poruke, usledile su poruke od drugih ljudi da joj daju do znanja da nije htela poslati Konstraktu u Torino.

 

Urednica zabavnog programa RTS-a olivera Kovačević je napisala na društvenim mrežama sljedeće: “Konstrakta nastupa u četvrtak! Prenosi su od 21h, navijamo svi!”- dok je uslijedila poruka Nede: “Sretno vam bilo djevojke! Men sana! Pozdrav iz Kanade”.

Nakon toga joj je odgovorila: “Licemjeru, sjećamo se kada si joj dala 0 poena na Beoviziji, kako te nije sramota”. Neda je navela razlog zašto nije dala poene Konstrakti: “Ona je zaslužila 12, nisam joj dala 12 jer sam htjela da nagradim druge, bolje da joj ne dam ni jedan bod ako ne mogu 12”- rekla je Neda tokom gostovanja u jutarnjem programu Tv Prva.