Napisao je ženi pismo u kojem joj poručuje da je ostavlja i da želi razvod: Međutim odgovor koji je dobio od svoje supruge ga je ostavio bez riječi i mogao je samo da se uhvati za glavu od muke

0

Jedan neimenovani muškarac koji je očito bio nezadovoljan i frustriran svojim brakom je odlučio da napravi veoma drastičan potez te da napusti svoju ženu i da se razvede od nje, pa je iz toga razloga joj napisao i pismo koje je poslao njoj, ali i objavio na društvenim mrežama, a cijela priča je veoma brzo postala veoma viralna, a u pismu je ovaj muškarac napisao sljedeće:

“Draga ženo, ovo pismo ti pišem kako bih te obavijestio da te zauvijek ostavljam. Bio sam dobar muž svih sedam godina, ali dalje nisam mogao nastaviti. Zadnje dvije sedmice su bile naročito naporne. Ono što je prelilo čašu jeste informacija da si dala otkaz na poslu. Kad si se prošle sedmice vratila sa posla nisi uopšte primjetila da sam se ošišao drugačije nego inače. Pripremio sam ti omiljeno jelo, a i kupio sam ti i nove svilene gaćice. Pojela si večeru za 2 minute, pogledala svoju seriju i otišla spavati. ”

U nastavku svoga pisma ovaj je muškarac opisao još neke probleme koje je imao u braku:

”Nikakvu pažnju mi nisi posvetila, a da ne govorim o nekom maženju itd. Ili se viđaš sa nekim, ili me fakat više ne voliš. Kako god da je, ja te ostavlja. PS: Nemoj me ni pokušavati tražiti jer sam otišao sa tvojom sestrom u Zapadnu Virdžiniju”.

Samo nekoliko dana kasnije ovaj je muškarac dobio odgovor od svoje bivše, kojeg svakako nije očekivao, a odgovor ove žene je postao pravi hit na društvenim mrežama:

“Dragi bivši mužu, odavno me ništa nije tako obradovalo kao tvoje pismo. Sapunice gledam, jer stvarno više ne mogu da slušam tvoje kukanje. Uostalom, u zadnje vrijeme ni one nisu pomogle. Primjetila sam da imaš novu frizuru, ali ti nisam ništa htjela reći jer izgledaš kao kokoš. Što se tiče večere, mora da si me pomiješao sa mojom sestrom, jer ja ne jedem svinjsko meso. A o novim gaćicama da ne pričam.Da li je slučajno što je baš to jutro moja sestra od mene posudila 50 dolara za gaće koje vrijede 49.99 dolara. Cijenu sam vidjela jer nisi skinuo etiketu. Otkaz sam dala jer sam na lotu dobila 10 miliona dolara, od kojih sam nam odmah kupila karte za Jamajku. Nakon razgovora sa advokatom, saznala sam da zbog onog pisama nećeš dobiti ni centa. PS: Ne znam da li sam ti ikada rekla da je moja sestra Karla, po rođenju bila Karlo. “