NAKON TRI PROPALA BRAKA ONA JE DONIJELA MIR POZNATOJ HOLIVUDSKOJ DIVI- Ovo je SRPKINJA koja je ukrala srce DEMI MUR (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih glumica u Holivudu je svakako Demi Mur koja je poznata osim po svojim filmskim ulogama i po svome veoma burnom ljubavnom životu. Tako je glumica nakon tri propala braka sa muškarcima, shvatila da je više privlače žene. Glumica nikada nije ni potvrdila, ali nije ni demantovala priče da je u emotivnoj vezi sa Mašom Mandžukom

Demi, koja i dalje važi za jednu od najljepših glumica u Holivudu je svoj prvi brak sklopila 1981. godine sa Fredijem Murom. Njen sljedeći muž je bio poznati glumac Brus Vilis, sa kojim je dobila i troje djece ali ipak je Demi kasnije pala na čari mladog glumca Aštona Kučera od kojeg je ona starija 15 godina. Razvela se od Vilisa i udala za Kučera, a taj brak je na kraju trajao 7 godina.

Nakon toga Demi je neko vrijeme bila u depresiji, a kao razlog njihovoga razvoda se navodila Aštonova nevjera.  Demi je svoju ljubav našla u stilistkinji Maši Mandžuki koja je inače porijeklom iz Srbije, a ono što se zna je da njih dvije zajedno odgajaju Mašinu kćerku Rumi, koju je Maša dobila u svojoj vezi sa Bogomirom Doringerom, umjetnikom iz Srbije.