Nakon što se porodila, moja mi se supruga počela gaditi: Svaki puta hoću da se ispovraćam kada legne kraj mene u krevet – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Nakon što se porodila, moja mi se supruga počela gaditi: Svaki puta hoću da se ispovraćam kada legne kraj mene u krevet

Brak sa sobom nosi mnoge promjene u životu novoga bračnoga para, jer tada kao osobe koje su bile same postaju dijelom porodice, a to je stanje na koje se svako navikava na svoj način, a neki ljudi nikada i ne uspijevaju da se na to naviknu unatoč velikoj želji, a nekako najveće promjene dolaze sa trudnoćom i sa dolaskom prinove u porodici, a to je promjena na koje se mnogi ne mogu navići, a o tome govori i ova ispovijest anonimnog muškarca, koja je podigla veliku prašinu na društvenim mrežama:

”Nakon poroda, vjerujte mi da mi se moja supruga počela gaditi. One moja mila i draga  žena koju sam nekada obožavao, više ne postoji. Rodila nam je blizance, međutim ona više ne liči na onu ženu koju sam ja zavolio. Rez do pupka, ožiljak debeo kao prst, grudi koje su se objesile, pa čak i kože oko struka, strije na sve strane. Vjerujte mi kada se raspremi da legne sa mnom u krevet, dođe mi da se ispovraćam od muke, užasna je.”

Pa dalje u nastavku ovaj muškarac otkriva kako je sve to djelovalo na njega:

”U braku smo 3 godine i nikada je nisam varao, međutim u zadnje vrijeme sam počeo. Meni je 28 godina i zadnja 4 mjeseca imam ljubavnicu koja ima 19. Posjeduje sve ono što je moja supruga sa porodom izgubila. Da budem iskren, kada sam sa tom djevojkom, uopšte ne mislim na suprugu, čak ni na blizance. Jednom mi je prilikom ljubavnica predložila da se rastanem od žene i da odem živjeti sa njom. Međutim morao sam je odbiti. Kada sam došao kući dočekala me je žena sva u suzama i sa riječima na ne može više sama da se nosi sa blizancima.”

I na kraju je otkrio sve svoje strahove i dvoumljenja i siguran je da mnogi muškarci razmišljaju na njegov način:

”Njima rastu zubići tako da postaju nesnošljivi. Mislim da uopšte nisam spreman za ulogu roditelja, preveliki je to teret za mene. Smatram da je ipak najbolje da se rastanem od supruge, jer je ionako iz dana u dan sve manje volim. Ovi blizancu su svakako bili njena želja, a ne moja. Ne mogu više da spavam od njih, svakako sam iscrpljen od ljubavnice. Ne znam više šta da radim i gdje da idem.”

Oglasi – Advertisement