Nakon što je njegova kćerka uradila nešto nesvakidašnje, i što je izazvalo gomilu komentara: Oglasio se i predsjednik Vučić

0
20

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije je zasigurno ličnost koja se najviše pojavljuje u medijima od svih političara u regiji. Ne postoji ta vrsta medija, društvenih mreža, a da je predsjednik Srbije ne koristi.

Prije nekog vremena Vučić je otišao i jedan korak dalje pa je preko svoga Twitter naloga javno pohvalio rezultatima svoje kćerke i mezimice. Javno je postavio fotografiju, pa su stoga mnogi uzeli sebi za pravo i da tu fotografiju prokomentiraju.

Na fotografiji možete vidjeti Vučićevu kćerku u tradicionalnoj ruskoj nošnji u zagrljaju svoga oca, a povod za ovu fotografiju je bilo proglašenje pobjednika na olimpijadi znanja.

U olimpijadu znanja, u jednoj ruskoj školi se ubraja znanje iz ruskog jezika, fizike, matematike i hemije, a kćerka Aleksandra Vučića je učestvovala na ovoj olimpijadi a ujedno prikazala zavidno znanje iz svih oblasti, pa je samim time postigla i izvrsne rezultate. Stoga se predsjednik Aleksandar Vučić pohvalio njenim uspjesima sa fotografijom uz koju je išao i status ”Tatino sunce”.

Nagrađeni su svi učesnici ove olimpijade pa je tako i Milica dobila svoju nagradu, a na olimpijadi su učešće uzeli i učenici i studenti i predstavnici Bugarske, Crne Gore i Republike Srpske.

Očito je da je Milica Vučić krenula stopama svoga oca koji je svojevremeno bio jedan od najbolji studenata Pravnog fakulteta, a očito je i da Aleksandar Vučić ima velika očekivanja spram svoje kćerke, što se tiče obrazovanja.

Predsjednik Vučić, koji inače ne voli da eksponira u javnosti članove svoje porodice, pa ni suprugu, ovim je činom svakako pokazao svoj veliki ponos na rezultate koje pravi njegova kćerka.