Nakon ovoga će vam mitiseri sami ispadati iz bora: Koža će vam zaista blistati i vama su potrebna samo dva sastojka

0
96

U zadnje vrijeme se pojavila nova metoda kojom možete da sklonite mitisere, a ona je došla od poznatih blogerka. Kada bismo sudili prema njihovim mišljenjima i po slikama koje objavljuju, te videima koje snimaju, onda možemo reći da je ova metoda zaista efikasna. Ovo je jedan trik koji vam može pomoći da smanjite pore, a prljavština će izaći na površinu.

Sve to je zaista jednostavno, dok će postupak početi sa čistačem koji je na bazi ulja. Kada se to nanese na lice, onda se ostatak ukloni i stavlja se glinena maska na lice. Druga tura je zapravo uljani čistač kojeg treba malo jače i duže utrljati na lice. Svako ko je probao ovu metodu govori da će mitiseri sami izaći iz kože nakon ovoga i da će ona biti čista.

Za osobe koje imaju osjetljivu kožu ćemo dati savjet da malo opreznije pristupaju ovoj metodi jer ona može nekada da izritira vašu kožu. Koža će tačnije biti izritirana zbog jakog pilinga i gline u kombinaciji, a sada ćemo vam i predstaviti koji je to postupak za skidanje mitisera.

Prvo ćete početi tako što ćete uljanim čistačem očistiti vaše lice, a na lice treabte staviti glinenu masku i barem je deset minuta ostaviti na licu i nakon toga ćete sve to isprati vodom. Kada ste to završili, onda ćete ponovo uljani čistač nanijeti i utrljati na vaše lice žestoko, dok će svi mitiseri nestati. Te stvari vam mogu sigurno pomoći da se riješite problema koje imate sa mitiserima i ne biste trebali imati nikakvih neželjenih efekata.