NAKON ĐOLETA I OVAJ NAŠ POZNATI PJEVAČ HOSPITALIZIRAN- Ova bolest nije šala- IMAO VAŽNU PORUKU ZA FANOVE

0

Cijela balkanska regija je već nekoliko dana u velikoj tuzi i u suzama, nakon što je ovaj svijet napustio jedan od najvećih umjetnika sa ovih prostora, poznati kantautor Đorđe Balašević. Po cijelom Balkanu se Đoletovi fanovi emotivnim porukama i skupovima opraštaju od njega, a sada je stigla još jedna veoma zabrinjavajuća vijest o poznatom muzičaru.

Vijest je da je Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus pozitivan na korona virus, te da je hospitaliziran, a on je putem društvenih mreža svim svojim fanovima posalo ovu emotivnu poruku:

” Dragi fanovi, samo bez suvišnog uzbuđenja i panike, istina je da je i Car pozitivan na korona virus. Kilotcar je čeličnog zdravlja, i ovog puta poručuje – Korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude visočiji. S tim u vezi vam obećavam da će koncert, sa ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili. Muzika nije ni za mene ni za moje kolege z***bavanje, nego neophodan segment života. Zato, najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku, i prijavite se za vakcinaciju”