NAKON 20 GODINA VRAĆA SE VELIKA CECINA TRAUMA- Duh iz prošlosti ponovo će ovladati njenim životom I IZAZVATI STRAH (FOTO)

0

Najpopularnija folk pjevačica Ceca Ražnatović, kao što je poznato, imala je veoma burnu prošlost, a čini se da joj i u budućnosti slijede neke traume. Naime, Vojin Ražnatović, sin Natalije Martinović i pokojnog Cecinog muža Željka Ražnatovića Arkana već dugi niz godina živi i radi u Americi. Poznato je i da je Vojin svojevremeno imao čitav niz žestokih sukoba sa Cecom, a na kraju je cijela ta situacija imala i sudski epilog.

Kako su pisali neki mediji u Srbiji prije nekoliko godina, Ceca je bila odlučila da tuži Vojina zbog, navodno. čitavog niza uvreda i prijetnji, te provokacija na njen račun, a koje je sve plasirao preko društvenih mreža, a nakon najnovijih vijesti koje je Vojin objavio, čini se da Ceci neće biti niti malo ugodno.

Naime, budući da u Srbiji nije boravio dvedeset godina, mnogi su se iznenadili kada je sin Željka Ražnatovića objavio da na jesen ove godine konačno dolazi u Srbiju. Sa druge strane, mnogi su mišljenja da Ceci neće biti niti malo prijatno, ukoliko nakon svih izrečenih uvreda i prijetnji, Vojin pokuša da stupi u kontakt sa njenim sinom i kćerkom.