Najveću prangiju na svijetu ima ovaj muškarac i niko ne može da povjeruje da muška stvar može biti tolika: Ne mogu da nađem djevojku, a niko ne želi da mi da posao(FOTO)

0
1563

Ovaj muškarac koji živi u mjestu Hemmet u Kaliforniji je i zvanično muškarac koji ima najveći penis na svijetu. Mnogi su to prenijeli u medijima da on u svojim gaćama ima pravi čudovište koje je dugo, kada je u punoj erekciji čak 48, 5 centimetara. I mada je to velika stvar, ovakav penis je ovome muškarcu d života napravio pakao, a i sam je u vezi toga novinarima rekao sljedeće:

„U svojim mlađim danima imao sam prilično prosječan penis. Nije bio naročito kratak, ali definitivno nije bio tako dugačak “, rekao je 28-godišnjak koji bi želio ostati anoniman, a samo usporedbe radi, prosjek veličine muškog penisa je između 12,9 do 15 centimetara, dok je prosjek na Balkanu na primjer 14, 7 centimetara, tako da je ponos ovoga muškarca tri puta veći od prosjeka na Balkanu, a ako vam kažemo da je cipela košarkaša Šejkila o Nila 40 centimetara, onda vam je možda sve jasnije

Ovaj muškarac se požalio novinarima da mu penis stvara velike probleme, te da mu je nemoguće naći posao, a djevojke odmah bježe od njega čim vide šta ima u gaćama. Roberto Esquivel Cabrera kaže da je dva puta pokušao imati seksualni odnos, ali da to nikada nije uspio jer su se njegove partnerke, gle čuda, uplašili. Ovaj čovjek uopšte ne može da spava na stomaku, a zbog svoga ponosa prima i jednu vrstu invalidnine te je otkrio i ove stvari:

”Ne mogu nositi uniformu i ne mogu biti na koljenima. Ne mogu ni trčati tako da teško nalazim bilo kakav posao. Država mi plaća naknadu svaka četiri mjeseca, ali to mi nije dovoljno za preživljavanje, a jedem u javnim kuhinjama”