NAJVEĆI DUŠMAN TOKOM LETA! Rešite se ODVRATNOG SMRADA ispod pazuha tokom vrelih dana: U OVO se kunu svi stručnjaci… – Kreacije Portal
Uncategorized

NAJVEĆI DUŠMAN TOKOM LETA! Rešite se ODVRATNOG SMRADA ispod pazuha tokom vrelih dana: U OVO se kunu svi stručnjaci…

Vjerujemo da rijetko ko od vas nema problema tokom ljeta kada je u pitanju faktor znojenja. Jako je teško kada su temperature u 30+, i tada se možemo jako brzo naći u više nego neugodnoj situaciji kada smo u druđštvu. Neke osobe imaju jako veliki problem sa aromom znoja, tako da ispod košulje nekada zna biti i više nego haos od mirisa.Kako se riješiti, i kako zaustvaiti taj neugodni miris koji se zna vući za vama? Ako ostanete sa nama do samog kraja članka, saznaćete i više nego dobar način da se riješite svega ovoga, i da bez problema dočekate ljetne dane koji su tu, polako pred nama. Nekada neugodan miris znoja kod neke osobe ne mora značiti da je ta osoba neuredna, nego može biti i znak da ima problema sa zdravljem, hormonima prije svega. 

Mnogi ljudi uz sebe znaju nositi dezodoranse i stikove, i onda na taj znoj opet nameljaju hemiju i dobiju užasnu kombinaciju koja se zna prenijeti i na tkaninu ispod pazuha, i dobijete strašne mrlje koje se ne mogu nikako oprati. Danas vam donosimo jedan super recept koji su koristili naši stari preci. Da li ste ikada čuli da se pazuh može oprati toplom vodom i sodom bikarbonom? Prije nego što ovo uradite, uklonite sve dlake ispod pazuha. Jednom sedmično možete napraviti i kupku od kadulje, u koju ćete dodati par kašikica jabukovog sirćeta. Također, u ljeto ne biste trebali masnu i prženu, kao i začinjenu hranu. Sve su ovo faktori koji utiču na odvratan znoj.

Oglasi – Advertisement