NAJJEFTINIJE MJESTO U CRNOJ GORI! – TURISTKINJA IZ SRBIJE ŠOKIRANA CIJENAMA! Cijeli ručak 5€, nema gužve na plaži, a smeštaj za DŽABE!

0

Situaciju koju je Hristina zatekla u Šušnju kako kaže prijatno je iznenadila jer nije tako nešto očekivala. Stanovnici Srbije često se odluče na Crnogorsko primorje za ljetovanje jer smatraju da je tu najbolje provjesti godišnji odmor. Sve je poremetilo virus koji je zahvatio svijet i epidemioliške mjere večinu ljudi natjerale su da odustanu od ljetovanja ali ovo ljeto sigurno je prilika da iskoristite i nadoknadite propušteno.

 

Uživajte u svemu onome što se nudi u čarima Jadranskog mora od Igala do Ade Bojane. Često se govorilo da su cijene visoke na Crnogorskom primorju ali primjer Rašković Hristine, turistkinje iz Srbije učiniti će da promjenite mišljenje. Stvari kako su Vam prikazane nisu istina.

Crna gora je pravo mjesto ukoliko želite da ljetujete po nižim cijenama, kako ona kaže prijatno je iznenađena i nije očekivala ono što je zatekla u Šušnju. Gužve nije bilo, voda je bila čista a sve preljepo. Za samo osam eura možete iznajmiti ležaljke i suncobran ali nije pod moranjem da se uzmu kako ona kaže.

 

Ostatak teksta možete da pročitate na linku koji je OVDJE.